Transparant Skateboard Blauw LED wielen + Maronad Stick Volledige grootte weergeven

Transparant Skateboard Blauw LED wielen + Maronad Stick

Transparant Skateboard LED wielen ABEC 7 Funboard Minicruiser Blauw inclusief Maronad Stick in kleurenoptie blauw, roze of zwart.

Meer details

49,58 €

Transparant Skateboard LED wielen ABEC 7 Funboard Minicruiser Blauw inclusief Maronad Stick in kleurenoptie blauw, roze of zwart

De LED wieltjes lichten op als deze draaien in bonte kleuren, rood, blauw en groen en hebben tevens geen batterij nodig. Doormiddel van magnetische energie die wordt opgewekt als de wieltjes draaien lichten de LED's op.

 

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen met de Maronad Stick al leren rijden op een longboard of skateboard. Voor de gevorderden is het ‘carven’ en stunten de kick! De Maronad Stick is in 3 verschillende hoogtes instelbaar.

 

De Maronad Stick is binnen 5 minuten te monteren en demonteren vanwege de universele aansluitingen op de standaard uitgevoerde longboard-skateboard truck-base-plate. Voor direct gebruik op alle Maronad skateboards en longboards, maar vanwege de universele aansluiting ook voor gebruik op alle andere type longboards en skateboards.PayPal