Edelstalen wielkastlijsten mat zwart

Er zijn geen producten

Exclusieve mat zwart wielkastlijsten en sierlijsten, perfecte styling accessoires. Gemaakt van edelstaal dus geen roe...

Meer

Subcategorieën

 • Mat zwart edelstaal wielkastlijsten voor de Mercedes Benz

  Mat zwart wielkastlijsten, chroom sierlijsten voor de Mercedes Benz. Perfect als styling accessoires voor iedereen. Van RVS edelstaal gemaakt en met rubber protectierand tegen stilstaand water en roest. Voor diegene die zijn Mercedes Benz net iets meer uitstraling wilt geven. Deze lijsten zijn tevens zeer eenvoudig op kleur te spuiten.

 • Mat zwart edelstaal wielkastlijsten voor de Audi

  Mat zwart wielkastlijsten, chroom sierlijsten voor de Audi. Perfect als styling accessoires voor iedereen. Van RVS edelstaal gemaakt en met rubber protectierand tegen stilstaand water en roest. Voor diegene die zijn Audi net iets meer uitstraling wilt geven. Deze lijsten zijn tevens zeer eenvoudig op kleur te spuiten.

 • Mat zwart edelstaal wielkastlijsten voor de BMW

  Mat zwart wielkastlijsten, chroom sierlijsten voor de BMW. Perfect als styling accessoires voor iedereen. Van RVS edelstaal gemaakt en met rubber protectierand tegen stilstaand water en roest. Voor diegene die zijn BMW net iets meer uitstraling wilt geven. Deze lijsten zijn tevens zeer eenvoudig op kleur te spuiten.

 • Mat zwart edelstaal wielkastlijsten voor de Opel

  Mat zwart wielkastlijsten, chroom sierlijsten voor de Opel. Perfect als styling accessoires voor iedereen. Van RVS edelstaal gemaakt en met rubber protectierand tegen stilstaand water en roest. Voor diegene die zijn Opel net iets meer uitstraling wilt geven. Deze lijsten zijn tevens zeer eenvoudig op kleur te spuiten.

 • Mat zwart edelstaal wielkastlijsten voor de VW

  Mat zwart wielkastlijsten, chroom sierlijsten voor de VW. Perfect als styling accessoires voor iedereen. Van RVS edelstaal gemaakt en met rubber protectierand tegen stilstaand water en roest. Voor diegene die zijn Volkswagen net iets meer uitstraling wilt geven. Deze lijsten zijn tevens zeer eenvoudig op kleur te spuiten.


PayPal