Chromen wielkastlijsten

Er zijn geen producten

Exclusieve chromen wielkastlijsten, wielkuiplijsten en sierlijsten, perfecte styling accessoires. Gemaakt van edelsta...

Meer

Subcategorieën

 • Chromen wielkastlijsten voor de Mercedes Benz

  Chromen wielkastlijsten, wielkuiplijsten, wielkastranden chroom sierlijsten voor de Mercedes Benz. Perfect als styling accessoires voor de oldtimer als wel voor de nieuwere wagens. Van RVS edelstaal gemaakt en met rubber protectierand tegen stilstaand water en roest. Voor diegene die zijn Mercedes Benz net iets meer uitstraling wilt geven.

 • Chromen wielkastlijsten voor de Audi

  Chromen wielkastlijsten, wielkuiplijsten, wielkastranden chroom sierlijsten voor de Audi. Perfect als styling accessoires voor de oldtimer als wel voor de nieuwere wagens. Van RVS edelstaal gemaakt en met rubber protectierand tegen stilstaand water en roest. Voor diegene die zijn Audi net iets meer uitstraling wilt geven.

 • Chromen wielkastlijsten voor de BMW

  Chromen wielkastlijsten, wielkuiplijsten, wielkastranden chroom sierlijsten voor de BMW. Perfect als styling accessoires voor de oldtimer als wel voor de nieuwere wagens. Van RVS edelstaal gemaakt en met rubber protectierand tegen stilstaand water en roest. Voor diegene die zijn BMW net iets meer uitstraling wilt geven.

 • Chromen wielkastlijsten voor de Opel

  Chromen wielkastlijsten, wielkuiplijsten, wielkastranden chroom sierlijsten voor de Opel. Perfect als styling accessoires voor de oldtimer als wel voor de nieuwere wagens. Van RVS edelstaal gemaakt en met rubber protectierand tegen stilstaand water en roest. Voor diegene die zijn Opel net iets meer uitstraling wilt geven.

 • Chromen wielkastlijsten voor de VW

  Chromen wielkastlijsten, wielkastranden, wielkuiplijsten chroom sierlijsten voor de VW. Perfect als styling accessoires voor de oldtimer als wel voor de nieuwere wagens. Van RVS edelstaal gemaakt en met rubber protectierand tegen stilstaand water en roest. Voor diegene die zijn Volkswagen net iets meer uitstraling wilt geven.


PayPal